Kommunevåpenet
Aurskog Høland kommune
Den romslige kommunen

Sprek i Aurskog-Høland

Sprek i Aurskog-Høland er et prosjekt som ble gjennomført for første gang i 2012, og relanseres i 2013. Formålet er å motivere innbyggerne i Aurskog-Høland kommune til økt fysisk aktivitet, og dermed bidra til en bedre folkehelse.

Sprek i Aurskog-Høland er lett orientering i nærmiljøet, og en håper at flere vil ta seg en tur ut på gangveier og midnre veier i tettsteder for å lete opp orienteringsposter. Nytt for 2013 er at det er 60 poster som er satt ut, og man trenger kun å finne alle på et tettsted for å være med i trekning. Samler man alle 10 postene på et tettsted er man med i trekningen av et gavekort på kr 2000,- på Sport1 Bjørkelangen. Går man på et tettsted til, så er man med i to trekninger, maksimalt seks trekninger. Det er poster på Hemnes, Momoen, Løken, Bjørkelangen, Setskog og Aruskog. Alle poster kan nås med barnevogn, så dette er en fin anledning for mødre/fedre til å få litt ekstra trim i våre tettsteder. Orientering er gøy, og du kan oppsøke nye steder i vårt flotte kulturlandskap.

Egen konkurranse for skoleelever
Nytt for året er en egen konkurranse for skoleelever. Hvis skoleelever finner alle postene på det stedet de går på skole, og sender inn svaret, kan de vinne en klassetur til Askimbadet inkludert transport. De som går på Haneborg kan velge mellom Aurskog eller Bjørkelangen ettersom det ikke er poster på Lierfoss.

 

Kartet ble tidligere i sommer sendt ut til alle husstander i kommunen. De kan også hentes på Rådhuset.

Slik gjør du for å delta i "Sprek i Aurskog-Høland"

  1. Ta med kartet og en blyant/penn og oppsøk postene/kontrollstolpene (innringet på kartene). Det finnes 60 poster på kartene. Hver post består av en trestolpe, trykkimpregnert med oransje farge øverst. Denne har et nummer, samt en bokstavkode.
  2. Når du finner en kontrollstolpe skriver du opp bokstavkoden på kodekortet under respektive postnummer.
  3. Klarer du 10 poster eller flere i perioden 7. mai til 15. oktober blir du med i trekningen på gavekort på sportsartikler hos Sport1 Bjørkelangen.

Du kan sende inn skjemaet bakerst på kartene til kommunens postmottak; Aurskog-Høland kommune, Rådhusveien 3, 1940 Bjørkelangen, eller sende inn svarene på e-post til postmottak@ahk.no eller fylle ut skjemaet under.

  • Deltar som:
  • Sist oppdatert den 07.mai.2013

TjenestebeskrivelserAnsvarlig redaktør: Rådmann Siri Hovde - Aurskog-Høland kommune, Rådhusveien 3, 1940 Bjørkelangen, Tlf. / faks: 63 85 25 00 / 63 85 25 12, postmottak@ahk.no