Gå til innhold Gå til navigasjon

Stuttreist & Himlaga

Tid:  Sted: Bjørkelangen

Det er klart for et nytt Stuttreist & Himlaga. Denne gangen vil vi vise frem frivilligheten og alle de gode tilbudene vi har. Årets Stuttreist & Himlaga går av stabelen lørdag 21. september.

Bli med på årtes Stuttreist & Himlaga!

– Vi bygger opp om det lokale, ekte engasjementet. Her kan du bli kjent med bygda, og kjent med mennesker, uavhengig av hvor du bor. Hølendinger prater med urskauginger, setskauinger med rømsjinger, og man treffes på en positiv arena, sier næringsutvikler Erik Bakke i Aurskog-Høland kommune.

Skaper noe sammen

Vi har nesten 300 lokale lag og foreninger Aurskog-Høland og Rømskog. De ønsker vi å vise frem under årets Stuttreist & Himlaga.

Vi ønsker å hedre og vise publikum hvor mange frivillige lag og foreninger vi har våre kommuner under årets Stuttreist & Himlaga. Arrangementet er et flott utstillingsvindu for lokale lag og foreninger og utstillere, sier Erik Bakke i arrangementskomiteen. Aurskog – Høland og Rømskog kommuner ligger på landstoppen for frivillighet.

Frivillige lag og foreninger ønskes derfor hjertelig velkommen til å stå på stand under Stuttreist & Himlaga festivalen 2019 den 21.september i Bjørkelangen sentrum.
Det vil bli avsatt plass på «kulturtomta» plenen bak Bjørkelangen torg.

Kriterier for å bli med er at lag og foreningene har adresse i Aurskog – Høland eller Rømskog kommuner og at dere har en slags aktivitet på standen være seg oppvisning, publikumsaktivitet eller konkurranse.

Standplassen er gratis.

Lokale lag og lokale produkter

Stuttreist & Himlaga handler om merkevarebygging og fremming av lokale varer og forninger. Her kan vi bli kjent med hva nabobygdene har å by på.

– Vi håper at festivalen kan knytte enda sterkere bånd mellom Aurskog-Høland og Rømskog, sier Bakke.  

Årest Stuttreist & Himlagasom går av stabelen lørdag 21. september på Kulturtomta bak Amfi Bjørkelangen Torg.

Det vil  kry av lokale tilbydere av kortreiste produkter av alle slag under Stuttreist & Himlaga. Og som tidligere år blir det bondegård, grilling av elg, Smaken av verden og gatemusikanter.

Fotokonkurranse

– I forbindelse med kommunesammenslåingen utlyser vi en fotokonkurranse." Mitt Aurskog-Høland". Motivene må være fra Rømskog og Aurskog-Høland. Allerede nå kan du sende inn bilder. Vinneren får flotte premier som blir delt ut under festivalen, pluss at de beste bildene blir utstilt, sier Bakke.

Les mer om fotokonkuransen her: