PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sommerles

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. trinn delta på Sommerles.no

Sommerles gjør lesing enda morsommere, og det er helt gratis å være med! Du lager en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og kan følge med på hva vennene dine leser. Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Spør oss på biblioteket!

 

Hva kan du lese?

Du kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneseriebøker, eller du kan bli lest for - all lesing teller. For hver bok du legger inn, får du XP (poeng) og går etter hvert opp i level.

 

Premier

Når du registrerer bøker du har lest, får du digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og du kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.
Du får premie på level 10, 20, 30 og 40!

 

Hvordan bli med:

For å bli med på Sommerles.no går du inn på nettsiden fra 1. juni og lager deg en egen profil sammen med en voksen. Foresatte må gi tillatelse til at du deltar, og dere må bruke foresattes e-postadresse ved registrering. Hvis dere trenger hjelp, er det bare å spørre oss på biblioteket. Så er det bare å lese i vei!

God sommer med sommerles.no!

Sist endret: 31.05.2022