Digital veiledning

Publisert:  Av: Alette Eldøy

Digital teknologi er med på å forenkle vår hverdag. Samfunnet blir mer og mer digitalisert, men ikke alle klarer å henge helt med, derfor har vi satt i gang «Digihjelpen». Det er et veiledningstilbud for de som ønsker det.

Aurskog-Høland kommune har som mål at flest mulig skal kunne bruke våre digitale tjenester. For å styrke den digitale kompetansen til innbyggerne har vi veiledningstilbud på forskjellige steder i kommunen.

Trenger du hjelp?

Vi tilbyr digital veiledning både som drop-in og ved faste arrangement. Trenger du hjelp til å fylle ut et skjema, komme i gang med e-post, betale en regning i nettbanken eller laste ned en app, kan vi hjelpe deg. Ta med egen bærbar PC, nettbrett eller mobil.
Du kan få veiledning ved:
  • Servicekontoret
  • Bibliotekene
  • Dagsentrene på sykehjemmene
  • Frivilligsentralen
  • Ved lavterskeltilbud i Serviceveien 6, i regi av psykisk helse og avhengighet
  • Nav
  • Skolene har egne veiledninger i forbindelse med foreldremøter ved skolestart.
  • Barnehagene har egne veiledninger ved oppstart i barnehagen.
  • Voksenopplæringen har faste digitale kurs i undervisningen.

Drop-in «På nett klokka ett»

«På nett klokka ett», er et drop in-tilbud for de som trenger grunnleggende digital kompetanse. Da kan du møte opp på rådhuset eller biblioteket på bestemte datoer og få hjelp til bruk av mobil, nettbrett, PC eller Internett.
Ta kontakt med servicekontoret på telefonnummer 63 85 25 00 for mer informasjon, eller på e-post servicekontoret@ahk.no
Ønsker du mer digitalkompetanse kan du finne nyttige veiledniger her: