Kjenner du en ildsjel som fortjener å bli satt pris på?

Publisert:  Av: Kari Aasberg Bradley

Aurskog-Høland kommune skal dele ut frivillighetsprisen for 2017. Kjenner du en lokal ildsjel som fortjener å bli satt ekstra pris på?

Frivillighetsprisen skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som med sine ideer og pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre, samt bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt lokalsamfunn.

I fjor var det Knut Katralen som fikk prisen, for hardt arbeid gjennom 20 år for at skifolket som besøker Mangen møter flotte løyper. Hvem synes du fortjener prisen i år?

Begrunnende forslag på kandidater kan komme fra lag, foreninger, grupper eller enkeltpersoner.

Frivillighetsprisen 2017

Prisen er på 10.000 kroner, samt et kunstdiplom. Prispengene må brukes av pristaker på et frivillig formål i kommunen.

Prisen skal deles ut 5. desember.

Kriterier

Prisen har følgende kriterier:

Prisen skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som med sine ideer og pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre, samt bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt lokalsamfunn.

Prisen vil være med på å motivere pristaker og andre til fortsatt å kunne bidra med frivillighet i vår kommune.

Frist: 17. november

Forslag med begrunnelser sendes til:

Aurskog-Høland kommune
Frivilligsentralen
Rådhusveien 3
1940 Bjørkelangen

Eller på frivillig@ahk.no

Søknadsfrist: 17. november.

Har du spørsmål? Kontakt Frivilligsentralen på tlf. 63 85 26 80.