Se kommunestyret live

Publisert:  Av: Kari Aasberg Bradley

Mandag er det duket for kommunestyremøte. Er det noen saker du er nysgjerrig på? Kommunestyremøtene direkteoverføres via KommuneTV, så du kan følge kommunestyremøtet fra sofakroken. Sjekk ut sakslisten, og se hele møtet sak for sak live!

Kommunestyremøtet går av stabelen mandag 16. april klokken 18.00, i kommunestyresalen på rådhuset. Aurskog-Høland kommune har et levende demokrati, og kommunestyremøtene direkteoverføres via KommuneTV.

Saker til behandling

Hele sakslisten finner du her.

Denne gangen behandles blant annet infrastruktur på Kinnestad-feltet på Aurskog. Sakspapirer, kart og vedlegg finner du her.

På sakslisten står også økning av investeringsramme for Bjørkelangen skole, Kontrollutvalgets årsplan for 2018, og eierskapskontroll for Romerike krisesenter.

Følg møtet live

Møtet starter klokken 18.00.

Det er også et arkiv for tidligere møter.