SMIL-grupper for barn

Publisert:

I september starter Aurskog-Høland kommune opp nye SMIL-grupper. SMIL står for Styrket Mestring i Livet og er et tilbud til barn som har foreldre med langvarig sykdom eller alvorlig skade.

Mange barn og ungdom som har foreldre med psykisk eller fysisk sykdom eller rusproblemer, sier at de ofte føler seg annerledes og alene, og at de bekymrer seg mye. I SMIL-gruppa får de snakket med andre barn om ulike temaer som følelser, sykdom og fritid. De møter voksne som vet mye om hvordan det er å vokse opp i en familie med slike problemer. Gruppa møtes en gang i uka hele høsten, og foresatte er med på noen av samlingene.

Det er fortsatt plasser igjen!

Brosjyre om høstens kurs finner du her.

Kjenner du noen barn som du tror kan ha glede av å bli med på SMIL?, Mer om SMIL finner du her.

Mer om kommunens tilbud til barn og familier finner du her.