PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bjørkebadet er åpent for kommunens innbyggere

Bjørkebadet er åpent for folkebad. Det er åpent for innbyggere med alle typer billetter, både på hverdager og i helgene, men det er nå kun åpent for kommunens innbyggere.

I ekstraordinært formannskapsmøte tirsdag 2.februar ble det bestemt at Bjørkebadet igjen kan åpne for folkebad.

Alle typer billetter

Før nedstengingen 25. januar hadde Bjørkebadet åpent for alle med alle typer billetter på hverdagene, men kun for års- og månedskort i helgene.

– Det har nå blitt endret til alle typer billetter, både enkeltbilletter, klippekort, måneds- og årskort, hverdag og helg. Men nå kan kun de som er bosatt i Aurskog-Høland kommune benytte seg av Bjørkebadet, forklarer Ole Holt Olsen, daglig leder på Bjørkebadet. 

Dette for å være med å hindre importsmitte inn i kommunen. Vi ber våre badegjester om å overholde dette.

Her finner du våre lokale forskrifter. 

Kompensasjoner i 2021

Folkebad på Bjørkebadet var stengt for allmenn bruk fra og med mandag 25.1 til og med tirsdag 2.2. Årskortkunder og månedskortkunder gis derfor 9 dager i kompensasjon. Månedskortene blir plusset på 9 dager i varighet. Årskortkunder med avtalegiro og månedlig betaling vil få fratrukket 9 dager på neste faktura. Årskortkunder (engangsbetalere) som allerede har betalt for sine 11 måneder (juli obligatorisk stengt) får utvidet sitt abonnement med 9 dager.

Årskort kunder med bostedsadresse i andre kommuner får også kompensasjon på 9 dager + pluss varigheten på den stengeperioden som løper fra og med 3.februar og frem til vedtak som opphever dagens lokale restriksjoner.

– Vi har hatt helger i november, desember og januar stengt for publikum med bostedsadresse utenfor AHK, men disse dagene gir ikke grunnlag for kompensasjon siden alle med årskort (uansett bokommune) fikk adgang til Bjørkebadet.

Besøkende bes overholde minst 1 meter avstand i alle deler av anlegget og forøvrig overholde vanlig smittevern.

Mer om Bjørkebadet og åpningstider finner du her: www.bjorkebadet.no)

 

Forfatter: Siri Skjæraasen

Sist endret: 05.02.2021