PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Koronavaksinering i uke 45

Vi har satt totalt 24 540 doser.  Vi er nå godt i gang med vaksineringen av dem over 65 år. Vaksinetelefonen er åpen og det er drop-in på vaksinesenteret på onsdager mellom 15.30 og 18.00.

Nummeret til vaksinetelefonen er 63 85 25 70. Du kan ringe mandag og tirsdag fra klokka 10–14, og onsdager fra klokka 09–18. Da er vi er tilgjengelige for spørsmål, bestilling av timer og flytting av timer eller lignende. Telefonen er stengt torsdager og fredager. Dersom du har spørsmål om koronavaksinering kan du også sende mail til koronavaksine@ahk.no.       

Vaksinetall

Aurskog-Høland er en av kommunene i landet med høyest vaksinedekning. Her er tallene etter forrige ukes vaksinering:

  • Etter uke 44 har totalt 12 762 innbyggere fått en dose.
  • 11 214 innbyggere har fått to doser.
  • 564 innbyggere har fått tre doser.
  • Det ble totalt satt 270 doser forrige uke.
  • Forrige uke fikk mange i aldersgruppen 65+ fikk tredje dose.     

Vaksinesenter i Serviceveien 6

Onsdag 10. november er det vaksinering fra 14.40–19.00. Vi øker åpningstidene i november og desember da det er stor pågang. Drop-in vaksinering er på onsdager klokka 15.30-18.00. Vaksinesenteret er flyttet til Serviceveien 6. Det er vegg i vegg med testsentret, med inngang til høyre, og det er merket med skilt over døren. Vaksinesenteret i Serviceveien 6 er bygd opp på samme måte som tidligere, med registrering, ventesone før vaksinering, vaksinebåser, en akutt-bås, samt ventesone etter vaksinering, og egen utgang.      

Ikke for sent!

Det er fortsatt en del som ikke har tatt koronavaksinen. I aldersgruppen 25 til 39 år er det færre som har tatt vaksine i forhold til de andre aldersgruppene. Av dem over 65 år, har godt over 90 prosent vaksinert seg. Dersom du er en av de som tidligere har takket nei, men som nå har ombestemt deg, er det bare å ta kontakt! Ta kontakt via koronavaksine@ahk.no eller Helseboka.     

Er du over 18 og blant dem som ennå ikke har fått tilbud om første dose av koronavaksinen? Ta kontakt med oss! Send e-post til koronavaksine@ahk.no.      

Trenger du hjelp til å registrere deg? Ta kontakt på koronavaksine@ahk.no, så hjelper vi deg!     

Meld i fra

Dersom du har tatt vaksinen et annet sted, er det viktig å melde fra til kommunen. Helsebøkene for de ulike kommunene kommuniserer ikke, så vi får ikke beskjed om du tar vaksinen et annet sted. Det er flott om du sender e-post til koronavaksine@ahk.no og opplyser om dette, da får vi strøket deg fra våre lister, dersom du har registrert deg i helseboka her tidligere.      

Mer informasjon om koronasituasjonen i vår kommune, og svar på koronaspørsmål finner du her.

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 10.11.2021