PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Informasjonskapsler

Nettsidene til Aurskog-Høland kommune inneholder informasjonskapsler som brukes til ulike formål.

Informasjonskapsler på ahk.no

Informasjonskapslene på ahk.no inneholder kun informasjon om hvilke sider du har besøkt på nettstedet vårt, og ikke opplysninger som kan identifisere deg ytterligere.

Nedenfor er en liste og beskrivelse av informasjonskapslene som er i bruk.

AddThis
  • __atuvc: Informasjonskapsel tilknyttet den sosiale delingstjenesten AddThis. Den gjør det mulig for besøkende å dele innhold med en rekke nettverks- og delingsplattformer. En oppdatert teller for delte sider blir lagret. Varighet: vedvarende.

 

  • __atuvs: Informasjonskapsel tilknyttet den sosiale delingsmekanismen AddThis. Den tillater deling av innhold. Varighet: 30 minutter etter øktens slutt.
Google Analytics
  • _ga: Informasjonskapsel tilknyttet Google Universal Analytics, en betydelig oppgradering av Googles mer vanlig brukte analysetjeneste. Denne informasjonskapselen brukes til å skille mellom unike brukere ved å angi et tilfeldig generert tall som klientidentifikator. Tallet inkluderes i alle sideforespørsler på et nettsted og brukes til å beregne besøks-, økts- og kampanjedata for nettstedets analyserapporter. Varighet: Informasjonskapselen skal i utgangspunktet utløpe etter to år, men dette kan tilpasses av nettstedenes eiere.

 

  • _gat: Informasjonskapsel tilknyttet Google Universal Analytics, og brukes til å bremse forespørselhastigheten og begrense innsamlingen av data på nettsteder med høy trafikk. Varighet: Den utløper etter 10 minutter.
EPIserver
  • ASP.NET-SessionId: Informasjonskapsel tilknyttet publiseringssystemet EPIserver. Denne informasjonskapselen setter din sesjons-ID og gjør det mulig for oss å vite om du er den samme besøkende mellom ulike sidevisninger. Det defineres ny informasjonskapsel for hver sesjon/økt på ahk.no i nettleseren. Informasjonskapselen er nødvendig for at nettstedet skal fungere, og blir definert når nettsiden lastes. Varighet: Informasjonskapselen blir slettet når du lukker nettleseren.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

Ved å bruke ahk.no, anses du å samtykke i vår bruk av informasjonskapsler som er beskrevet ovenfor.

Hvis du ønsker at informasjonskapsler skal avvises, kan du endre innstillingene i nettleseren. Du kan enten blokkere informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller du kan velge å få spørsmål om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Du kan også slette informasjonskapsler når som helst ved å gå til innstillingene i nettleseren din.

Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på vårt så vel som andre nettsteder. 

Mer informasjon

Mer informasjon om informasjonskapsler/cookies

Sist endret: 20.12.2019