PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bli med på sommerskole!

Har du en liten forskerspire i magen, eller er du opptatt av bærekraft? Liker du å danse, være kreativ eller å spille et instrument? Eller er du den som liker å være ute i skogen, padle, lage mat, bruke øks eller fiske? Liker du å forske? Bli med oss på sommerskole da vel!

Vi inviterer elever i kommende 5. – 10. klasse til å bli på sommerskole. Sommerskolen er gratis, og er i ukene 26 og 27, 31 og 32.

Her får mange muligheter til å lære noe nytt på en morsom måte. Alle kursene varer en uke.

Mange spennende tilbud

Vi har mange spennende tilbud som vi håper du vil være med på! Du kan velge mellom:  

Friluftsskole: Vi skal være ute i skogen hver dag, padle, fiske og lage mat på primus. Vi skal også overnatte en natt i hengekøye!

Killingmo gård: Her kan du lære om dyrestell, designe og lage ditt eget produkt, jobbe med et valgfritt prosjekt gjennom uken. Ellers vil du kunne prøve både zipline og klatring! 

Kulturskolen: Her finnes det ni forskjellige ting å velge mellom! Dans, musikk, keramikk, teater, tegning/maling. Og for deg som drømmer om å bli forfatter, har vi også et skrivekurs!

Kollerud gård: Her skal det jobbes med entreprenørskap og kreativitet! Er du opptatt av bærekraft og å tenke nytt og innovativt? Kanskje får du også ideèr til hvilken utdanning og jobb du vil ha?

Utmarksforvaltningen: Vi skal besøke naturvernområder, hvor vi skal ta bunndyrsprøver, krepsefiske, mikroskopanalyser og fuglekikking. Du får også prøve deg som naturforvalter, hvor du kan foreslå tiltak for bærekraftig bruk av naturressursene i vår kommune. 

Forskerfabrikken: Ønsker du å forske på energi og miljø, og gjøre spennende eksperimenter? Bli med Forskerfabrikken på "Energimysteriet"!

Påmelding skjer via lenke på www.ahk.no. Den åpner 18. mai. Følg med!

1, 9 millioner til sommerskole

I forbindelse med koronapandemien er det bevilget penger fra statsbudsjettet til å arrangere sommerskole i kommunene. Aurskog-Høland kommune har mottatt 1.9 millioner til dette formålet.    

Sist endret: 04.05.2021