PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Si din mening om Løken og omegn

Våre tettsteder er i stadig utvikling, og nå vil vi høre din mening! Denne gangen er det Løken, Momoen, Fosser, Hjellebøl og Sandnem som står for tur. Hva ønsker du for framtiden i din bygd? Si din mening her.

– Spørreundersøkelsen er en del av kartlegging av nåværende situasjon og lokale ønsker og behov, samt folkehelse. Resultatene fra spørreundersøkelsen skal brukes til å finne veien videre for utviklingen på Løken og omegn, og hva slags endelig målsetting man ønsker for Løken som tettsted, sier Mari Stevning Bekken, rådgiver for næringsuvikling i Aurskog-Høland kommune.

Samarbeid for stedsutvikling

I sammenheng med steds- og næringsutviklingsprosjektet LID (local improvement district) på Løken, Fosser, Momoen, Hjellebøl og Sandem ønsker vi å undersøke hva innbyggere på Løken og omegn, og i hele Aurskog-Høland kommune, vil med Løken og omegn nå og i framtida.

– LID er en ny form av landsbyutvikling, der man gjennom et bredt organisert samarbeid skal øke områdenes attraktivitet og konkurransekraft. Her er det lokale engasjementet viktig, både fra innbyggere, næringsliv og frivilligheten, sammen med kommunen, for å jobbe for en positiv utvikling, sier Stevning Bekken. 

Si din mening og delta!

Den digitale utgaven blir publisert på kommunens hjemmeside, Facebookside, Instagramkonto og informasjonsskjermer og plakater. Papirutgaven blir tilgjengelig på innbyggertorget på rådhuset, Hølandshallen og kaffekroken på Løken Senter, og Smia på Fosser.

undersøkelsenorsk.png

Spørreundersøkelsen et samarbeid mellom Aurskog-Høland kommune, Opp med Hølandsbygdene og Løken og omegn næringsforening.

Available in English

The survey is also available in English.

undersøkelseengelsk.png

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 04.02.2022