PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Eiksenteret Bjørkelangen er et Miljøfyrtårn

Eik-kjeden ønsker å gå foran og vise vei for miljøarbeidet innen maskinbransjen. Eiksenteret Bjørkelangen har blitt utfordret, gjennomført sertifiseringsprosess, avklart miljømål og forbedret hverdagsrutiner.

Aurskog-Høland kommune og ordfører Gudbrand Kvaal overrakte tirsdag denne uka Miljøfyrtårn-diplomet, det synlige beviset på at Eiksenteret Bjørkelangen nå er et Miljøfyrtårn.  

Ved overrekkelsen gratulerte ordføreren Eiksenteret Bjørkelangen med vel utført arbeid med å legge til rette for et miljøstyringssystem for virksomheten.

– Dere er nå et Miljøfyrtårn, dere går foran i maskinbransjen og det forplikter! Lykke til, vi er stolte av dere, sa ordfører.    

Maskinbransjen utfører viktige tjenester for samfunnet, og selger viktige produkter som vi er helt avhengige av. Eiksenteret Bjørkelangen og andre maskinforretninger er viktige i det praktiske miljøarbeidet. Det finnes for eksempel gode batterielektriske produkter på markedet som alternativer til det mer tradisjonelle utstyret.  

Alle medarbeiderne på Eiksenteret var samlet ute i butikklokalene ved overrekkelsen av Miljøfyrtårn-diplomet.

– Vi er glade for initiativet fra Eik-kjeden, og vi har lært mye i prosessen fram mot Miljøfyrtårn-sertifisering. Vi skal være vårt ansvar bevisst, understreket daglig leder Jan-Inge Myhrvold.

Forfatter: Ole-Christin Østreng

Sist endret: 04.11.2021