PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mobildekning Rømskog: Varsel om nedetid

Telenor oppgraderer basestasjoner i Rømskog-området. I området disse basestasjonene dekker vil det under oppgraderingen kunne være lavere kapasitet, og perioder ingen dekning. Mer informasjon, og kart over hvor dekningen kan reduseres, og hvor den kan forsvinne helt, finner du her. Kjenner du noen som kunne ha nytte av denne informasjonen? Del gjerne.

Arbeidet starter mandag 15. mai, og er forventet ferdig 25. mai klokken 16.00. Telenor tar forbehold om forsinkelser. 

Hva skjer?

Telenor oppgradere mobilnettet slik at flere får tilgang til 5G og bedre kapasitet på 4G. Oppgraderingen skjer ved at basestasjonene oppgraderes. I området denne basestasjonen dekker, vil det under oppgraderingen være lavere kapasitet, og i perioder ingen dekning. Dette gjelder kun i områder der man ikke har overlappende dekning fra en annen basestasjon.

Telenor varsler kunder som har tjenestene trådløst bredbånd og abonnement på mobil direkte dersom de forventer at de mister dekning på registrert adresse.

Under er et kartutsnitt av området som vil kunne oppleve periodevis redusert kvalitet eller manglende dekning i forbindelse med arbeidet.

Mer informasjon om dekning og utbygging fra Telenor finner du her.

Ved behov for akutt hjelp

Har du behov for å oppnå kontakt med nødetater kan du oppsøke Engehaget omsorgsboliger på Rømskog.

basedekning rømskog.png

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 13.05.2023