PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ny podkast: Dialekt

Snakker du dialekt? Er det forskjell på dialekten sør og nord i kommunen vår, og brukes den fortsatt av ungdommene i bygda? Dialekt er tema for den nye episoden av kommunens podkast Former felles framtid. Her kjører vi dialektskole for nye og unge innbyggere. Forstår du ordene? Lytt til episoden og test deg her.

«Svarte søkna», «håndaskleer», «han har vøre og ture, og pess i køll på tomgarn fordi det var klakaføre.» Forstår du hva som menes her? Svarene får du i den nye episoden av kommunens podkast «Forme felles framtid». Denne gangen er tema dialekter i kommunen vår. Snakker du dialekt?

Podkast på tvers

Ansatte og innbyggere på tvers av sektorer og miljøer lager podkast om kommunen vår. Målet er å inkludere, informere og glede innbyggere i alle aldre. Med Lars Jørgen Skaret i spissen, byr vi på både humor og alvor i kommunepodkasten «Former felles framtid».  Du finner podden på Acast, Spotify, YouTube og Amazon.

Forrige episode handlet om fattigdom. Trenger vi matutdeling og utdeling av klær og utstyr her i kommunen? Hva kan vi gjøre for å hjelpe hverandre? I Aurskog-Høland lever 9,3 prosent av innbyggerne med vedvarende lavinntekt. I denne podkasten møter vi leder for Frivilligsentralen og leder for Røde kors Aurskog-Høland. De brenner begge for å hjelpe andre. Episoden finner du her.

Ny episode hver måned

Hver måned kan du høre en ny episode av vår podkast «Former felles framtid». Nye episoder publiseres en gang i måneden. Her får du innblikk i hvordan det er å være leder i kommunen vår. Følg med! 

 

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 15.01.2024