PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tegnedag for barn og ungdom på Aur prestegård

Søndag 3. juli har Aurskog-Høland Kunstforening  tegnedag for barn og ungdom på Aur prestegård. Arrangementet varer fra klokken 12 til 15, og er gratis og åpent for alle. Deltakerne vil få veiledning.

Aurskog-Høland Kunstforening tilbyr barn i skolealder og ungdom opp til 17 år å få delta på tegnedag til tid og sted som nevnt ovenfor. Aktive medlemmer i kunstforeningen vil gi noe veiledning. Det er ingen forhåndspåmelding, men møt gjerne opp allerede kl. 12.

Kunstforeningen har gode pastellkritt, og spesielt myke og gode fargeblyanter, der fargeleggingen kan pensles ut med vann, slik at det blir en form for akvarellmaling. De stiller også med spesialark til både pastelltegning og akvarell.

Kunstforeningen håper det kommer mange tegneglade barn.

Frammøte er utenfor svalgangen til det røde våningshuset. Adressen er Aurveien 119, Aurskog med parkeringsplass vest for tunet.

Inne i det røde huset er det samtidig en maleriutstilling med den polske kunstneren Wieslava Pietrzak. Den kan også være interessant for voksne og til inspirasjon for barna som skal tegne. Utstillingen er gratis.

Barna kan selvsagt tegne hva som helst de ser omkring seg eller fritt hva som måtte falle dem inn. Skulle det være fargeutstyr til flere enn barna, eller ledsager kan tenke seg å tegne sammen med barnet og nytte samme fargeeske (men på eget ark), er det anledning til det.

Sist endret: 15.06.2022