PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Midlertidig stenging av parkeringsplass ved Aursmoen skole fra 26. april kl 15.00

I forbindelse med byggingen av Nye Aursmoen barnehage og skole skal parkeringsplassen opparbeides på nytt med egen avkjøring for skolebussene og bedre trafikksikring for myke trafikanter som skal til og fra barnehage, skole og idrettshall.

Backe Romerike har bidratt med å få til en tidligere gjennomføring av arbeidet med ny parkeringsløsning for skolebusser, "kjøss&kjør" og parkering.

For å unngå enda en vinter med farlige situasjoner, høye brøytekanter og kaos på parkeringsplassen ved skolen har Backe Romerike tilbudt seg å gjøre ferdig parkeiringsløsningen allerede i 2024, i stedet for i 2025 som opprinnelig planlagt.

 

Det betyr at arbeidet starter opp allerede i april i år. Dette gjøres i tre deler, fra april til oktober, for å sikre at det er tilgjengelig plass for skolebussene også i denne perioden. 

Del 1: 26.04.24 - 26.06.24

imagetvjqs9.png

Innkjøringen nærmest Epletunet barnehage stenges av, samt området i tilkntyning til denne. Her skal det etableres nye inn- og utkjøring for skolebussene. Området stenges av fredag 26. april kl 15.00 frem til 26. juni.

 

Del 2: 24.06.24 - 16.08.24

imagealjta.png

Innkjøringen nærmest ungdomstrinnet sperres av fra og med 24. juni til 10. oktober 2024. 

 

Del 3: 19.08.24 - 04.10.24

imagefw55o.png

 

Skolebussene vil ha tilgang til ny innkjøring fra og med skolestart i august 2024.

Det vil opparbeides midlertidig gangvei i perioden hvor det foregår graving i og ved dagens gangvei.

I perioden parkeringsplassen er under arbeid har Aurskog Einendom AS tilbudt ansatte på skolen å bruke parkeringsplassen ved senteret. 

thumbnail_image002.png

Det gule området benyttes til parkering for lærere, mens det oransje området benyttes til korttid, eller for foreldre som skal følge barna over til skol/SFO. Området med blått kryss skal ikke  benyttes av besøkende til skolen, de er forbeholdt kunder i Aurskog Senter.

Forfatter: Heidi Gilje

Sist endret: 20.03.2024